De Zwarte Wolvin

ebook

Een drijvend lijk in Madrid. Een vermoorde maffioso in Marbella. Een race tegen de klok voor detectives Antonia Scott en Jon Gutiérrez.

Juan Gómez-Jurado Serie: Antonia Scott | Taal: Nederlands

ebook

€ 12,99

De Zwarte Wolvin

ebook

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, tre­ffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares. In de rivier, die dwars door Madrid loopt, is een drijvend lijk aangetro­ffen. Antonia concludeert dat het slachto­ffer van grote hoogte in de rivier is terechtgekomen. Is ze van een brug gesprongen, of geduwd?

Terwijl Jon en Antonia zich opmaken om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, belt Mentor hen met de boodschap dat ze onmiddellijk naar Marbella moeten afreizen. Ze moeten koste wat het kost Lola Moreno opsporen, de vrouw van een beruchte Russische maffioso die diezelfde ochtend dood is aangetro­ffen. Mentor vermoedt dat Lola waardevolle informatie kan verscha­ffen over de maffia in Spanje. Het enige probleem? Sinds de moord op haar man is Lola verdwenen. En Antonia en Jon blijken niet de enigen die naar haar op zoek zijn.

In de pers

Deze politieroman is hard en rauw, het regent lijken en de steden Bilbao, Marbella en Madrid komen er prachtig in tot leven. Filmisch geschreven, vol details en verwijzingen naar speelfilms, series en muziek. VN Detective & Thrillergids

IJzersterk duo in een originele nieuwe reeks. Het Parool

Eersteklas vermaak, die dik vijfhonderd bladzijden lees je in één ruk uit. De Limburger

Het personage Antonia Scott is het beste wat de internationale thrillerwereld in jaren is overkomen. ABC

De Rode Koningin stelt een nieuwe gouden standaard voor thrillers. USA Today

ISBN
9789402318623
Verschenen
05-04-2022
Bindwijze
ebook
Pagina's
400 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Jos Kockelkoren
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris